Een bewuste levensstijl

MyNiche to wear is handgemaakte kleding die aanvoelt als een tweede huid.

MyNiche to wear bestaat uit drie lijnen:

• MyNiche to wear basic
• MyNiche to wear wellness
• MyNiche to wear fashion

Ieder MyNiche item is een authentiek handgemaakt product en hierdoor uniek in zijn soort. Daarnaast draag je door het kiezen voor MyNiche to wear bij aan een beter milieu. Bij MyNiche houden we ons bezig met de toekomst van de planeet en van onze kinderen. Er wordt dan ook uitsluitend gebruik gemaakt van organic fabrics en gerecyclede stoffen.

MyNiche signature

Drie-eenheid
MyNiche to wear is herkenbaar aan de drie-eenheid. Zo is de MyNiche top opgebouwd uit twee driehoeken. Tijdens het dragen, passeert je hoofd de twee driehoeken en komt zo naar buiten door het 'alziende oog' (het oog van Horus).

Het hart als uitgangspunt
Een aantal items zijn bij het ontwerp van de kleding van MyNiche bewust aan de linkerkant geplaatst: de kant van het hart. Zo zitten de labels altijd linksvoor. Wat ook kenmerkend is, is dat de linkerschouder iets afhangt, waardoor de schouder bloot valt.

MyNiche to wear bestaat uit twee delen die naar wens los van elkaar gedragen kunnen worden. Een top en een (harem-)broek.

Kleurenkeuzes

MyNiche to wear; de 7 chakra kleuren
De kleuren van de MyNiche to wear zijn inherent aan de zeven verschillende chakra kleuren. Deze zijn het gehele jaar door te bestellen zo ook creme en zwart. Kies voor de kleur die jij het mooiste vindt of kies voor de kleur die correspondeert met de chakra kleur waar jij op dat moment de meeste behoefte aan hebt. (Meer informatie over de verschillende chakra kleuren vind je onder het kopje: ' Chakra informatie'.

De kleuren van het seizoen
Per seizoen komt MyNiche met 3 extra kleuren op de markt. Je kan jouw favoriete product alleen dat seizoen in een andere kleur aanschaffen. Van de seizoenskleuren is maar een beperkte oplage beschikbaar.

MyNiche to wear basic

De MyNiche to wear basic collectie is ideaal tijdens het mediteren of tijdens een yogales, maar leent zich ook uitstekend als comfortabele outfit voor in huis, tijdens een wandeling of voor een dagje aan het strand.

Een ultiem vrij gevoel

Door het ontbreken van ritsen en strakke taillebanden draagt de MyNiche to wear basic kledinglijn bij aan een ultiem vrij gevoel.

Je kunt in de MyNiche kleding vrij bewegen zonder belemmeringen. De stof beweegt met je mee en is gemaakt van stretch, organic of gerecyclede stoffen. Het wordt gefabriceerd met zo min mogelijk naden en zomen.

MyNiche to wear (harem-)broek
De MyNiche broek heeft een normaal of een verlaagd kruis en een boord aan het einde van de broekspijp.

MyNiche to wear top
De MyNiche to wear top heeft een korte of een lange mouw. Ook is er een top met ceintuur. Deze is bevestigd aan de top.

MyNiche to wear wellness

Afgezien van de MyNiche to wear basic, is er ook de MyNiche to wear wellness collection. Binnen de wellness lijn vindt je heerlijke comfortabele, maar ook luxe kleding combinaties, voor bijvoorbeeld tijdens een dagje relaxen in de sauna of spa.

MyNiche to wear fashion

De MyNiche to wear fashion lijn is een casual kledinglijn die bestemd is voor alledag. Wil jij jezelf iedere dag hullen in organic of gerecyclede stoffen en op dagelijkse basis een bewuste keuze maken met aandacht voor het milieu? Dan is de MyNiche fashion lijn iets voor jou.

Vervaardiging met intentie

Ieder pak van MyNiche draagt een intentie met zich mee.
De stoffen worden voorafgaande aan het vervaardigingsproces ritueel gereinigd met witte salie en de intentie wordt duidelijk tijdens het maken.
Wil je een eigen intentie meegeven aan jouw pak?
Dit is uiteraard mogelijk. Stuur het mee als aanvulling bij jouw bestelling, dan gaan wij ermee aan de slag!

 

De maten die wij in onze kleding  verwerken is hier onder terug te vinden. Mocht u meer uitleg hierover willen kunt u ons  altijd mailen.

maten S M L XL
Borst omvang 80cm t/m 84cm 84cm t/m 88cm 88cm t/m 92cm  92cm t/m 96cm
Taile omvang 64cm t/m 68cm 68cm t/m 72cm 72cm t/m 76 cm  76cm  t/m 80cm
heupomvang 88cm t/m 92cm 92cm t/m 96cm 96cm t/m 100cm 100cm t/m 104cm
Lichaams lengte 1.68 m 1.68 m 1.68 m 1.68

Wasvoorschrift

De MyNiche to wear collectie is wasbaar in de wasmachine op 30 graden. Het dient binnenstebuiten gewassen te worden en is niet geschikt voor in de droger. Maak bij het wassen geen gebruik van wasverzachter.