Compleet aanbod

MyNiche kan jou gericht helpen door middel van twee heilzame methodes: een tarot reading (inzicht), een healing diepte meditatie met de MyNiche Meditation Chair.

Naast deze twee heilzame methodes, kan je door MyNiche ook de energie in je woning laten reinigen en aan een heilige ceremonie deelnemen georganiseerd door MyNiche.

Ook zijn bij MyNiche edelstenen verkrijgbaar die jouw chakra’s ondersteunen.

Uitgebreidere informatie over het complete aanbod van MyNiche healing en coaching vind je hieronder.

Van zoekende naar heel
Healing vrij vertaald staat voor heling of ‘heelwording’. We worden in feite allemaal ‘ heel’ geboren, echter gedurende ons leven treden er storingen op in ons energieveld. Ook kunnen we soms het gevoel krijgen dat we onszelf een beetje ‘verliezen’ en niet meer verbonden zijn met ons hogere zelf. Je ervaart dan bijvoorbeeld het gevoel ‘zoekende’ te zijn.

Opnieuw in balans
Een healing kan je ondersteunen bij het opnieuw in balans brengen van je aura (energieveld) en je chakra’s (energiepunten). Van de honderden energiepunten die het lichaam kent, zijn er zeven het meest bekend: stuit, sacraal, zonnevlecht, hart, keel, derde oog en het kruinchakra.

Klachten reduceren of wegnemen
Als alle chakra’s in balans zijn en met elkaar verbonden, kun je goed functioneren en evenwichtig leven. Maar wanneer één van de chakra’s geblokkeerd of juist overactief is, kan dit leiden tot klachten. Een healing kan dan een middel zijn om deze klachten te reduceren of zelfs weg te nemen.

Tarot reading (inzicht)
30 Jaar heb ik nu ervaring met tarot lezen. De diverse kaarten kan ik met elkaar verbinden, waardoor ik inzichten ontvang over je persoonlijke situatie en wat er zich afspeelt in jouw onderbewustzijn. Ik kan je hiermee handvatten aanreiken om je leven gemakkelijker te kunnen managen.

Het onderbewuste
Door middel van een tarot reading openen we als het ware een deur naar het onderbewuste en gaan we dieper in op hoe het met je gaat.

We kunnen een tarot reading gebruiken als uitgangspunt voor een diepte meditatie. We heffen dan de gevonden blokkades op zodat de energie weer vrij kan stromen.

Interpersoonlijke reading
Een reading is uiterst persoonlijk en kan face to face. De reading vindt dan plaats in mijn speciale ‘aandacht ruimte’. Hier neem ik in alle rust de tijd voor je.

Wil je een reading boeken? Neem dan contact op via de mail.

Tarot reading via streamen
Een andere mogelijkheid is een uitgebreide tarot reading via streamen. Je hoeft hiervoor dus niet de deur uit. Deze reading duurt 45 minuten.

Een gerichte vraagstelling
Zit je met een dilemma en kom je hier niet uit? Het is mogelijk om een specifieke vraag te stellen. Ik zal hier dan gericht kaarten op leggen en dieper op jouw vraag ingaan.

Je ontvangt hier een video van. De speelduur is maximaal 5 minuten.
Je mag alles vragen zonder bang te zijn hierom te worden veroordeeld.

Prijzen
Tarot reading via streaming, 1 op 1 – 45 minuten: €50,-
Tarot reading (deep healing), face to face – 45 minuten: €75,-
Gerichte vraagstelling (1 per keer), video – 5 minuten: €25,-

Betaling dient voorafgaande aan de healing te geschieden.

Meditatie mét tarot
Voorafgaande aan de meditatie, heb je de keuze om een reading te ontvangen om op die manier gericht te kunnen mediteren. Wil je geen reading, dan is dit uiteraard ook mogelijk.

Onderwerpen van de meditatie kunnen bijvoorbeeld zijn: het hart, communicatie, acceptatie en zelfvertrouwen.

We laten oude pijnen en blokkades oplichten, zodat er ruimte komt voor nieuwe, positieve energie. Herinneringen ophalen middels meditatie kan ook heilzaam werken.

Healing ceremonie
In de ruimte waarin je je gedurende de diepte meditatie bevindt wordt (afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur) salie gebrand. Deze heeft een reinigende werking. Onder genot van een lekker kopje kruidenthee besprenkel ik je met wat bloemenwater of engelenwater.

Nadat we in de tarot hebben gekeken waar we tijdens de meditatie naartoe gaan navigeren, mag je plaats nemen in de MyNiche Meditation Chair om hierin rustig en onder mijn begeleiding naar binnen te keren.

Na jouw meditatie, haal ik je weer rustig terug naar het nu.

Gesloten of open meditatie
Om werkelijk te kunnen verbinden met jouw onderbewuste kan een keuze worden gemaakt uit een open of gesloten meditatie.

Bij een gesloten meditatie, blijft het dak van de MyNiche Meditation Chair gesloten. Dit kan zorgen voor een extra geborgen gevoel.

Bij een open meditatie wordt de stop van de stoel afgehaald om de verbinding naar boven te kunnen maken.

Prijs
Healing diepte meditatie – 60 minuten: €80,-
Extra tijd – 15 minuten: €20,-
Spirituele coaching – 15 minuten: €20,-

Alles is energie. Overal om je heen bevindt zich energie en tussen mensen is energie zelfs voelbaar.

Ook in jouw huis bevindt zich energie. Voor mensen die erg gevoelig zijn, is het heel belangrijk dat de energie in hun huis, op hun veilige plek, zuiver is.

Voelt deze niet goed en wil je jouw huis reinigen òf wil je een ‘schoon’ huis betrekken, dan is het energetisch reinigen van je huis een goed idee.

Je kunt bij MyNiche een afspraak maken om je huis te laten reinigen.

Prijs
Reiniging van energie: €250,- tot €500,-

• De totaalprijs is afhankelijk van de grootte van de ruimte.
• Buiten Den Haag worden er reiskosten in rekening gebracht.

Plantmedicijn ceremonie

Een plantmedicijn ceremonie is een heilige ceremonie waaraan je bewust deelneemt met je onderbewustzijn. Plantmedicijnen kunnen je helpen inzichten te geven in jouw klachten. Ze hebben een diep reinigende werking op verschillende niveaus. Zo hebben ze een heilzame werking op oude pijnklachten en helpen zo bij het losmaken van energie blokkades.

Een plantceremonie dient altijd plaats te vinden op een plek waar je je volledig veilig voelt.

Iedere beleving is uniek

Elk plantmedicijn heeft zijn eigen werking. Hoe men de reis naar binnen ervaart, kan per persoon verschillen. De belevenis kan als mooi, liefdevol, rustgevend of zelfs hemels worden ervaren, maar kan soms ook verwarrend of confronterend zijn.

Je ervaart bewust een diepere laag waarmee je normaal gesproken niet in verbinding staat en keert naar binnen voor innerlijke groei. Dit stelt je in staat na de ceremonie vanuit een ander perspectief naar jezelf te kijken.

Verschillende ceremonies

Er zijn verschillende ceremonies. Voorbeelden zijn: de San Pedro ceremonie, de Toad, Cacao, de blauwe lotus ceremonie en Peyote. De Ayahuasca en de Toad zijn de meest intense ceremonies.

Eens per jaar word ik bezocht door een sjamaan en houden we onder meer de Cacao en blauwe lotus ceremonie. Daarnaast organiseer ik regelmatig reizen naar onder andere Barcelona en Peru om daar een ceremonie mee te maken.

Wil je meer informatie over het bijwonen van een ceremonie?

Neem dan contact met me op.

Verschillende chakra’s

Chakra komt uit het Sanskriet en betekent wiel of cirkel. Met de chakra’s wordt verwezen naar de draaikolk die (levens)energie door je lichaam laat stromen. Er zijn zeven hoofdchakra’s:

  • Basis-chakra (stuit- of wortelchakra)
  • Heiligbeenchakra (milt- of sacraalchakra)
  • Zonnevlechtchakra (Solar plexus)
  • Hartchakra (Anahata Chakra)
  • Keelchakra (Vishuddi)
  • Voorhoofdchakra (Derde oog/Ajna)
  • Kruinchakra (Sahasrara)

Ieder chakra wordt geassocieerd met een bepaalde kleur, geur en met een aantal lichamelijke en psychologische functies.

Chakra’s die uit balans zijn, kunnen leiden tot een heel scala aan klachten.

Chakra’s in balans door het gebruik van oliën
Veel etherische oliën hebben een heilzame werking op onze chakra’s. Wanneer je chakra’s in balans zijn, zorgt dit ervoor dat energie vrij door het lichaam kan stromen en het lichaam in balans komt en ook blijft.

Een chakra-olie is eenvoudig zelf te maken door 1 tot 5 druppels etherische olie toe te voegen aan 1 eetlepel koudgeperste basisolie (bijvoorbeeld amandel- of jojoba olie). Masseer hiermee de chakra’s om deze meer in balans te brengen.

Het gebruik van etherische olie kan ook dienen ter ondersteuning van je meditatie. Je kan de etherische olie van jouw keuze verdampen in een aroma diffuser of op een geursteen.

Etherische olie per chakra

Basis-chakra (stuit- of wortelchakra)

Deze bevindt zich ter hoogte van het stuitbeen onder aan je rug/wervelkolom.

Dit chakra heet ook het overlevings-chakra. Dit chakra is gericht op overleving en ook op de bevrediging van alle basisbehoeften zoals eten, drinken en slapen.

De basis-chakra is een soort fundering waardoor de mens verbonden is met de energie van de aarde. Als je weinig lichamelijke energie hebt of niet goed in zijn vel zit, stroomt de energie niet goed meer door dit chakra.

Geschikte etherische olie: sandelhout, basilicum, ceder en kaneel.

Heiligbeenchakra (milt- of sacraal chakra)

Deze bevindt zich net onder je navel, bij het heiligbeen.

Het heiligbeenchakra regelt onze emoties, begeerte, seksualiteit, bezorgdheid en creativiteit. Shock, akelige ervaringen of problemen kunnen dit chakra blokkeren.

Geschikte etherische olie: citroen, bergamot, jasmijn, roos, sandelhout en ylang ylang.

Zonnevlechtchakra (Solar plexus)

Deze bevindt zich net onder het borstbeen, bij de maag.

Eigenwaarde, vertrouwen en wilskracht horen bij dit chakra. Het staat ook voor de zonneschijn in het leven. Als je bang of nerveus bent dan voel je je maag vaak samentrekken. Dit is spanning in het zonnevlechtchakra. Het zonnevlechtchakra is gebaat bij zonnige en versterkende geuren.

Geschikte etherische oliën: citrusgeuren zoals citroen en mandarijn, maar ook mirre, vanille en vetiver.

Hartchakra (Anahata chakra)

Deze bevindt zich bij het hart. Het hartchakra verbindt de onderste drie chakra’s met de bovenste drie. Deze chakra staat voor liefde, vertrouwen, hoop en verwantschap. Als dit chakra geblokkeerd is dan kan je het moeilijk vinden om liefde toe te laten.

Geschikte etherische oliën zijn: roos, neroli, geranium, vanille en ylang ylang.

Keelchakra (Vishuddi)

Deze bevindt zich bij de keel. Het keelchakra staat voor elke vorm van communicatie, waarheid en integriteit. Er kan een blokkade optreden in de keelchakra als je moeite hebt je gevoelens te uiten.

Geschikte etherische oliën: jeneverbes, kamille, den, marjolein, mirre en roos.

Voorhoofdchakra (Derde oog / Ajna)

Deze bevindt zich tussen de wenkbrauwen.

Dit chakra wordt ook wel het derde oog genoemd. Het voorhoofdchakra heeft te maken met het denken en met verstand en inzicht. Ajna betekent weten. Een geopend voorhoofdschakra zorgt ervoor dat de beide hersenhelften, ratio en gevoel, harmonieus kunnen samenwerken.

Geschikte oliën zijn: laurier, mirte, pepermunt, rozemarijn en scharlei.

Kruinchakra (Sahasrara)

Deze bevindt zich bovenop de schedel. Dit chakra zorgt ervoor dat jouw energie optimaal door je lichaam kan stromen. Het kruinchakra staat voor onze bewuste en onbewuste gedachten en structuren, ons geloofssysteem en het kennen van de zuivere intuïtie. Het kan zich over het algemeen pas openen als we enigszins geestelijk volwassen zijn en spiritueel ontwikkeld. Dit chakra staat in verbinding met het kosmische bewustzijn.

Geschikte oliën zijn: lavendel, roos, sandelhout en wierook.

Wortel-, basis- of stuitchakra (Muladhara)
Stenen die de kleuren rood, zwart en/of bruin bevatten, werken in op dit chakra. Bijvoorbeeld: granaat, hematiet, robijn, rode jaspis, versteend hout, vuuragaat en zwarte toermalijn.

Heiligbeen, sex of sacraal chakra (Svadhisthana)
Stenen die oranje van kleur zijn of oranje bevatten, werken in op dit chakra. Bijvoorbeeld: abrikoos agaat, carneool, oranje calciet en tangerine kwarts.

Zonnevlechtchakra of plexus solaris (Manipura)
Stenen die geel of goud van kleur zijn of deze kleuren bevatten, werken in op dit chakra. Bijvoorbeeld: barnsteen, citrien, gele aventurijn, gele jaspis, goud labradoriet, goudtopaas en tijgeroog.

Hartchakra (Anahata)
Stenen die de kleuren groen en/of roze bevatten, werken in op dit chakra. Bijvoorbeeld: jade, groene aventurijn, kunziet, malachiet, peridoot, prehniet, rhodochrosiet, rhodoniet, rozenkwarts, serpentijn en smaragd.

Keelchakra (Visuddha)
Stenen die lichtblauw van kleur zijn of lichtblauw bevatten, werken in op dit chakra. Bijvoorbeeld: angeliet, aquamarijn, blauwe calciet, blauwe chalcedoon, celestienen turkoois.

Voorhoofd- of derde oog chakra (Ajna)
Stenen die donkerblauw van kleur zijn of donkerblauw bevatten, werken in op dit chakra. Bijvoorbeeld: azuriet, blauwe apatiet, blauwe aventurijn, dumortieriet, lapis lazuli en sodaliet.

Kruinchakra (Sahasrara)
Stenen die paars, wit of kleurloos zijn, werken in op dit chakra. Bijvoorbeeld: amethist, apofylliet, bergkristal, sneeuwkwarts, sugiliet, witte agaat.