Free for you: Ik vraag, jij ontvangt!

Nu alles in deze tijd ‘Het nieuwe nu’ wordt genoemd, is het tijd om wat inzichten weg te geven. Ja, je leest het goed: ‘geven’. Gratis en vrij verkrijgbaar van hart tot hart.

Ik vind het  super fijn om een vraag te mogen beantwoorden die jouw bewustwording vergroot. Dit kan over van alles gaan, zoals bijvoorbeeld; je carrière, studie of liefdesleven.

Ik beantwoord geen vragen over gezondheid of over de dood!

Wat mag jij van mij verwachten?

Ik beantwoord jouw vraag binnen 14 dagen.

Waarom?

Omdat ik in de gelegenheid wil zijn om mijn focus 100%  gegarandeerd op jouw vraag gericht te hebben. Helaas ben jij niet de enige die mij benaderd met een vraag en daarom vraag ik jou er een klein beetje geduld voor terug. En geduld wordt altijd beloond.

Na dit alles gezegd te hebben vraag ik van jou je mailadres , waarvan ik enkel gebruik maak als jij mij daar nadrukkelijk toestemming voor geeft en je 06 nummer waar jij whatsapp op gebruikt, waarop jij van mij een filmpje ontvangt met de uitkomst van jouw vraag, persoonlijker kan ik het niet maken.

Dus: zit je klem of loop je vast? Of loop je al een tijd rond met een brandende vraag, dan ben ik er voor je.

Spread the love ♡

Claudia

MyNiche

Gratis reading
Ik ga akkoord met het gebruik van mijn emailadres voor aanbiedingen mijn 06 nummer waarop ik mijn filmpje op whatsapp ontvangt.