In het kort

• Een plek voor jezelf
• Een moment van rust en stilte
• Multifunctioneel
• Uniek in zijn soort
• A way of living
• Een échte eyecatcher
• Eigentijds
• Kleuren therapie
• Duurzaam

Oorsprong MyNiche

MyNiche kent meerdere betekenissen. Letterlijk genomen betekent het een specifieke en afgebakende plaats in een systeem, waarin bepaalde activiteiten optimaal kunnen worden beoefend.
Het idee achter MyNiche heb ik mogen ontvangen gedurende mijn eigen zoektocht naar innerlijke rust.

Steeds meer mensen vinden in deze huidige tijd hun weg naar yoga, mindfulness en meditatie voor een moment van bezinning en om even te kunnen ontsnappen uit de drukte van alledag.

Tijdens het mediteren kan het soms lastig zijn om je af te sluiten voor de geluiden om je heen. Tijdens één van mijn meditaties in Schotland, ontving ik een inzicht voor een meditatie stoel als ultieme plek om je af te kunnen sluiten en je in terug te trekken tijdens jouw moment van rust en stilte. Jouw eigen veilige plek. Een plek waar je je geborgen mag voelen.
Tijdens dit proces is de ‘MyNiche Meditation Chair ‘geboren’.

Een moment voor jezelf

In de MyNiche Meditation Chair kun je jezelf even terugtrekken. Een plek alleen voor jou. Uitermate geschikt voor een diepte meditatie of het lezen van een goed boek. Een plek van ontspanning en rust. Een ultiem moment voor jezelf.

Wat de stoel zo uniek maakt, is het totaalconcept. De stoel vertegenwoordigt je binnenwereld en verbindt tegelijkertijd met de buitenwereld. Daarnaast is hij volledig opgebouwd uit de zeven chakra kleuren, als ware een kleuren therapie.

Iedere laag van de stoel vertegenwoordigd een chakra kleur die in verbinding staat met een energiebaan in je lichaam. In die energiebanen kunnen blokkades optreden die door middel van meditatie of kleuren therapie verholpen kunnen worden.

Multifunctioneel

De MyNiche Meditation Chair bestaat uit losse onderdelen.
Naast de MyNiche als één geheel, kunnen de losse onderdelen ook gebruikt worden als poef, kan je er twee relax stoelen van maken of een open meditatie paneel. Op die manier kun je de fijne energie delen met je omgeving.
Uiteraard kun je zelf accessoires toevoegen als sierkussens of kleden om jouw plek extra persoonlijkheid te geven.

Tevens kunnen in de MyNiche Meditation Chair spullen geborgen worden die je graag gebruikt tijdens jouw meditatie. Denk hierbij aan: foto’s stenen, brieven, wierook en geurolie.

Intentie

De intentie van de MyNiche Meditation Chair is om connectie te kunnen maken met jezelf en jouw eigen kracht te kunnen hervinden.
De MyNiche Meditation Chair is dusdanig ontworpen dat deze je het baarmoeder gevoel geeft, omringt door liefdevolle en beschermende energie.

Vervaardigingswijze

De Meditation Chair is gemaakt van comfortschuim met hieromheen een speciale coating laag. Het comfortschuim zorgt voor de demping van omgevingsgeluid en houdt warmte vast.

Naast de zeven chakra kleuren kun je de stoel ook geheel naar eigen inzicht en smaak in andere kleuren laten bekleden. De stofhoezen kunnen gemakkelijk van de schuimlagen worden ontdaan en zijn hierdoor zeer gemakkelijk te reinigen.

De stoel is bijzonder geschikt voor: yoga- en meditatiecentra, bibliotheken, kinderdagverblijven of gezondheidsinstellingen.

Prijzen

• MyNiche Meditationchair in de zeven chakra kleuren: €2500.-
• Prijs per hoes (afhankelijk van de stofkeuze): €99.99 tot €151.-

Bestellen

Optie 1: MyNiche Meditation Chair in de zeven chakra kleuren

Optie 2: De stoel bekleed in andere kleuren/stoffen. Hiervoor wordt een meerprijs in rekening gebracht.

Over de hoezencollectie zal worden gecorrespondeerd. Deze is wisselend.

 

De Meditation Chair is niet in de Shop verkrijgbaar. Hiervoor dient u persoonlijk contact met ons op te nemen.

Contact

Voor meer informatie kunt u het onderstaande formulier invullen. Wij nemen dan contact met u op.

Meditation Chair