MyNiche Healing set

45.99

Deze set bevat de 7 stenen in de chakrakleuren rood, oranje, geel, groen, blauw of paars, indigo blauwen wit. (linken naar uitleg Chakra en edelstenen) Deze prachtige stenen liggen los op een rond plateautje van Onyx. De stenen zijn in de heilige symmetrie vormen geslepen. Deze vormen, ook wel platonische lichamen genoemd, zijn eeuwenoud een symbool van verering en dragen oeroude kennis.

Artikelnummer: 4010-1 Categorieën: ,
Beschrijving

Beschrijving

Merkaba, een 3 dimensionale 6 puntige Davidster

De spirituele betekenis van de Merkaba is om je ziel in de persoonlijkheid te helpen integreren. Hij activeert je lichtlichamen, de Pillar of Light en je multidimensionale Zelf. Deze heilige vorm verenigt al je zieledelen zodanig dat ze zich durven ankeren in je lichaam en je al de ervaringen ervan kunt aangaan en kunt groeien naar eenheidsbewustzijn. Door Merkaba activatie ontstaat healing tot in je DNA en voorouderprogramma’s en verruimt je hart, ziel en bewustzijn naar grotere galactische en universele kennis en liefde. Je ontvangt inwijdingen om een natuurlijk healer te worden.

Icosaëder (water, universele liefde, nieuwe samenleving

De heilige Icosaëder staat voor Universele Liefde en healing, Water, Gouden samenleving. Het is de hoogste en mooiste vorm van het element water (=liefde en gevoel). De icosaëder ankert de oorspronkelijke, paradijselijke eenheid van goedheid, blijdschap, liefde, onschuld, overvloed en vertrouwen. Zo gauw je deze krachten belichaamt brengt hij ultieme gezondheid! Rondom je aura of in huis, verbonden met de andere vormen neergelegd, is het geheel een enorm helend, harmoniserend en balancerend krachtveld.

Cirkel staat voor eenheid en veiligheid

De cirkel wordt gezien als eenheid, als het ‘al’, en het is de doorsnede, de platgeslagen versie van de bol. De cirkel staat ook symbool voor onvoorwaardelijkheid en veiligheid, want eenheid geeft vertrouwen. Mannelijkheid en vrouwelijkheid komen hier samen. Niet voor niets staat de ring symbool voor het huwelijk, want dan vormen de man en de vrouw samen een eenheid. Wanneer we als groep iets willen bespreken wat onze gezamenlijkheid betreft, gaan we als vanzelf in een kring zitten, liefst allemaal even ver van het middelpunt af; dat betekent ook ‘samen’. De bol, de 3D-versie van de cirkel, hoort tot de basis van platonische figuren. Het is de centrale bol die vanuit het eerste levensbeginsel alles op gang heeft gebracht, het begin van de schepping. En tegelijkertijd staat hij voor leegte, en passen de andere vijf platonische figuren er precies in, terwijl hun hoekpunten de rand raken.

Dodecaëder (pentagon, ether, magie)

De spirituele betekenis van deze geometrische vorm heeft te maken met de Pillar of Light, Goddelijke Krachten, Kennis en Magie, Merlin. De dodecaëder is verbonden met het element ether (is ook prana, 0-zone, of tachyon). De geheime kennis van ether is “zo boven zo beneden”. De kosmische blauwdruk moet door het aardse heen opgehaald worden. Alle hoge dimensies vind je ook in de aarde en in jezelf. Daarom ben jij ook ALLES, zoals je ook zelf de lichtmeesters bent, ben je ook één met de Bron. Alles is een hologram.

Octaëder (lucht, denken, Ontwaken, Merkivah)

De geometrische vorm octaeder, ook wel Merkivah genoemd, helpt je de weg af te leggen naar je ontwaakte staat. Om alle hogere dimensies van je ziel en lichtlichamen te leven. De spirituele werking van de geometrische octaeder is om je te helpen de hemel op aarde te brengen en je levensbestemming of zieledoel te leven. Rondom je aura of in huis, verbonden met de andere vormen neergelegd, is het geheel een enorm helend, harmoniserend en balancerend krachtveld. Wie deze kennis belichaamt kan healer en docent zijn op zelfrealisatie-niveau.

Kubus (scheppend vermogen)

Deze vorm staat voor de aarde en is mannelijk. Zijn spirituele betekenis is om stevigheid, moed, daadkracht, orde, beheersing en bescherming te brengen, samen met de hoogste trilling van scheppend vermogen. De kubus maakt nederig en vrij van spirituele arrogantie en helpt je om intuïtie, magie en heling in jezelf vinden. Deze heilige geometrische vorm zorgt ervoor dat je Goddelijke Vonk mag aarden en maakt praktisch en dienstbaar. Hij brengt bewustzijn over materie en je lichaam.

Tetraëder (vreugde, verlichting)

Tetraëder is de eerste van de geometrische vormen. De betekenis van deze spirituele driedimensionale driehoek is om je te helpen groeien naar de volgende stap van je ontwikkeling. Hij helpt je om je levenslessen te integreren en balans te vinden tussen mannelijk en vrouwelijk, aards en kosmisch, ik en wij. De heilige tetraëder maakt je vol vuur, inspiratie, passie, liefde, licht en zonnigheid. Hij laat je de eenheid met de Bovenwereld ervaren en dit in de materiële, praktische en fysieke wereld uitdragen.

Chakra stenen

Bergkristal is een steen met enorme geneeskracht en bij uitstek geschikt voor healings en energetisch werk. De steen reguleert energie, absorbeert energie, geeft energie en slaat energie op naar gelang wat er nodig is in een bepaalde situatie. Omdat bergkristal zo neutraal en zuiver is, kan de steen opgeladen worden voor elke (energetische) werking en kan ook de werking van andere stenen versterken. Het beschermt de aura tegen straling, reinigt de chakra’s en brengt ze in balans. Mentaal bevordert bergkristal concentratie, helder denken, helpt om een neutrale en onpartijdige houding aan te nemen en om problemen op te lossen. De steen werkt zuiverend, vitaliserend, verkoelend (voor bijvoorbeeld brandwonden), pijnstillend, koortsverlagend, stimuleert het immuunsysteem en brengt het lichaam in balans. Ook vermindert het zwellingen, misselijkheid en diarree.

Amethist heeft een beschermende en zuiverende werking. De steen bevordert zelfinzicht en helpt je om eerlijk te zijn naar jezelf toe over gedrag dat schadelijk kan zijn en niet in dienst is van je hoogste zelf. Het helpt je bijvoorbeeld om verslavingen te onderkennen en aan te pakken. Daarnaast geeft de steen ook inzicht in emotionele processen waardoor bepaalde (pijnlijke) ervaringen verwerkt kunnen worden en ook vermijdend gedrag op dit vlak veranderd kan worden. Amethist is vanwege haar reinigende werking ook heel geschikt om een ruimte te zuiveren. Samen met bergkristal en rozenkwarts creëert het een harmonische sfeer. Omdat het de bovenste chakra’s stimuleert, kan het de intuïtie, spirituele groei en inzichten bevorderen, zeker voor mensen die aan het begin staan van hun spirituele pad. Amethist heeft ook een reinigende werking op het lichaam en een positieve invloed op het zenuwstelsel, hoofdpijn en migraine en nachtmerries en andere slaapproblemen. De kwarts in amethistkwarts versterkt de werking van de amethist.

Lapis Lazuli Spirituele ontwikkeling, eerlijke communicatie en jezelf zijn. Lapis lazuli is een hele spirituele steen. Het bevordert spirituele kracht, spirituele vaardigheden, astraal reizen, verlichting, wijsheid en geeft innerlijke rust en vrede. De steen maakt eerlijk, oprecht en helpt innerlijke waarheid vinden en deze accepteren. Het helpt je jezelf zijn en je eigen weg bewandelen. De steen bevordert creativiteit, objectiviteit en helderheid van geest. Het heeft een positief effect op vriendschappelijke en liefdesrelaties. Lapis lazuli heeft een sterke werking op de keel en het keel chakra (5e) en stimuleert hierdoor het uiten van je mening, emoties en dingen die je dwars zitten. Fysiek helpt lapis lazuli klachten van keel, strottenhoofd, schildklier en stembanden. Het heeft een positieve werking op migraine, slaapproblemen, duizeligheid, stress, het immuunsysteem, het gehoor en verlaagt de bloeddruk. Het kan ondersteunt bij het herstel na een herseninfarct of TIA.

Groene Aventurijn werkt kalmerend en beschermend en bevordert een gevoel van welzijn. De steen trekt voorspoed en geluk aan en motiveert je om je dromen waar te maken. De steen stimuleert tolerantie, geduld, enthousiasme, inlevingsvermogen, individualiteit en het bedenken van ideeën. Het werkt ontspannend en kalmerend bij woede, ergernis en irritaties. Aventurijn bevordert besluitvaardigheid, volharding, waarneming en creativiteit. De steen absorbeert elektromagnetische straling (van bijvoorbeeld mobiele telefoons en computers) en beschermt tegen de invloeden van milieuvervuiling en wateraders. Aventurijn werkt pijnstillend, ontstekingsremmend en heeft tevens een positieve werking op stress gerelateerde hoofdpijn en migraine, bindweefsel, ogen, zenuwstelsel, spieren en op mensen die stotteren en snel blozen.

Rode Aventurijn werkt kalmerend en beschermend en bevordert een gevoel van welzijn. De steen trekt voorspoed en geluk aan en motiveert je om je dromen waar te maken. De steen stimuleert tolerantie, geduld, enthousiasme, inlevingsvermogen, individualiteit en het bedenken van ideeën. Het werkt ontspannend en kalmerend bij woede, ergernis en irritaties. Aventurijn bevordert besluitvaardigheid, volharding, waarneming en creativiteit. De steen absorbeert elektromagnetische straling (van bijvoorbeeld mobiele telefoons en computers) en beschermt tegen de invloeden van milieuvervuiling en wateraders. Aventurijn werkt pijnstillend, ontstekingsremmend en heeft tevens een positieve werking op stress gerelateerde hoofdpijn en migraine, bindweefsel, ogen, zenuwstelsel, spieren en op mensen die stotteren en snel blozen.

Carneool werkt aardend, activerend en vitaliserend. De steen werkt opbeurend en motiverend en geeft zelfvertrouwen en heeft hierdoor een positief effect op depressies, apathie en verwarring. Het maakt standvastig, behulpzaam, idealistisch, trekt succes aan en bevordert het vermogen om problemen snel en pragmatisch op te lossen. Carneool beschermt tegen negatieve emoties van andere mensen zoals jaloezie en woede en gaat hierdoor misbruik tegen. De steen bevordert de vruchtbaarheid, heeft een positieve werking op de vrouwelijke geslachtsorganen en helpt bij seksuele problemen zoals bijvoorbeeld frigiditeit en impotentie. Carneool bevordert de opname van vitamines, voedingsstoffen en mineralen en stimuleert de stofwisseling. Het zorgt voor een goede doorbloeding van organen en weefsels en heeft een positieve werking op spataderen en hielspoor. De steen helpt bij reuma, gewrichtsklachten en zenuwpijnen.

Rode Jaspis Aarden, voor jezelf opkomen, moed en daadkracht. Jaspis werkt aardend en beschermend. De steen helpt je je doelen waarmaken en ideeën omzetten in actie. Het maakt strijdlustig, daadkrachtig, volhardend, vastberaden en helpt je ergens voor 100% voor gaan. Jaspis helpt je ook voor jezelf opkomen en geeft moed, maakt je weerbaar en assertief en vermindert angst voor conflicten. Het maakt oprecht, eerlijk, hulpvaardig en zorgt voor balans in lichaam, ziel en geest. De steen bevordert ook organisatorische vaardigheden, snel denken en stimuleert de fantasie. Jaspis absorbeert negatieve energie en beschermt op deze manier tegen straling, negatieve invloeden en milieuvervuiling. Het maakt astraal reizen makkelijker. Fysiek heeft de steen een positieve invloed op de bloedsomloop, spijsvertering, darmen en de geslachtsorganen.

Onyx bij je dragen kan helpen in belastende en stressvolle situaties. De steen geeft steun, kracht en doorzettingsvermogen en helpt je je doelen te bereiken. Het maakt standvastig en verantwoordelijk en stimuleert zelfverwezenlijking. Onyx stimuleert analytisch denken, logica, concentratie en helpt om een nuchtere en realistische houding aan te nemen. Het is een goede steen voor mensen die makkelijk afgeleid of beïnvloed worden. Fysiek heeft onyx een positieve werking op het gehoor, het zenuwstelsel, het immuunsysteem, het gebit, botten en de voeten.